Heinz common images
Συχνές ερωτήσεις
Αν έχετε κάποια ερώτηση για την εταιρεία μας, ένα από τα προϊόντα μας ή για τον τρόπο που παρασκευάζουμε τα νόστιμα και απολαυστικά προϊόντα μας, μπορείτε να βρείτε εδώ τις πληροφορίες που ψάχνετε.
Η ομάδα Εξυπηρέτησης καταναλωτών της Heinz απάντησε ορισμένες από τις ερωτήσεις που λαμβάνουμε πιο συχνά από εσάς, τους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα μας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας παρακάτω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ «57 VARIETIES» (57 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ) ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΗΣ HEINZ;
Ενώ ταξίδευε με τρένο στην πόλη της Νέας Υόρκης το 1896, ο ιδρυτής της Heinz, Henry J Heinz, είδε μια επιγραφή που διαφήμιζε «21 στιλ παπουτσιών». Το βρήκε έξυπνη ιδέα. Αν και εκείνον τον καιρό η Heinz παρήγαγε πάνω από 60 προϊόντα, ο Heinz θεώρησε το 57 τυχερό αριθμό. Έτσι άρχισε να χρησιμοποιεί το σλόγκαν «57 Varieties» (57 ποικιλίες) στις διαφημίσεις του. Σήμερα πλέον η εταιρεία μας παράγει περισσότερα από 5.700 προϊόντα παγκοσμίως, ωστόσο χρησιμοποιεί ακόμη τον «μαγικό αριθμό» της, το 57. Μάθετε περισσότερα για τον Heinz και την ιστορία μας.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HEINZ;
Καθώς αποτελούμε αγαπημένη επωνυμία σε πολλές αγορές, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας στα περισσότερα σουπερμάρκετ. Αν θεωρείτε ότι η ποικιλία προϊόντων Heinz στο τοπικό κατάστημά σας είναι περιορισμένη, επικοινωνήστε με την oμάδα Εξυπηρέτησης καταναλωτών για να ζητήσετε να γίνουν διαθέσιμα τα αγαπημένα σας προϊόντα Heinz.
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ;
Η ομάδα Τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης των καταναλωτών είναι εδώ για να απαντά στις ερωτήσεις σας. Αν έχετε κάποια ερώτηση, καλέστε την Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης στο 0800 528 5757 ή χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή φόρμα μας.
Η HEINZ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;
Κατά καιρούς μπορεί να καταργούμε κάποιο προϊόν μας, συνήθως λόγω κάποιας αλλαγής στη συνταγή του ή επειδή ήταν περιορισμένης κυκλοφορίας. Υποβάλλουμε συνεχώς σε ελέγχους τις σειρές προϊόντων μας, ενώ παράλληλα δεν παύουμε να ενημερώνουμε και να βελτιώνουμε τις συνταγές μας.
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HEINZ;
Η ομάδα έμπειρων διατροφολόγων μας είναι πάντοτε διαθέσιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με θέματα διατροφής. Καλέστε ένα μέλος της ομάδας Τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης στο 0800 528 5757 για να κάνετε την ερώτησή σας ή συμπληρώστε τη διαδικτυακή φόρμα μας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντοτε να ανατρέξετε στην ετικέτα για πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά και τα διατροφικά στοιχεία.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η HEINZ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ;
Η Heinz δεσμεύεται να λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε να διασφαλίζει ότι για τα προϊόντα της δεν χρησιμοποιούνται συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες. Όπου υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει γενετικά τροποποιημένο υλικό ή όταν τα συστατικά προέρχονται από σόγια ή καλαμπόκι, προμηθευόμαστε μη γενετικά τροποποιημένα υλικά προστατευμένης ταυτότητας από αυστηρά ελεγχόμενους προμηθευτές. Επιπλέον, διεξάγονται και ανεξάρτητοι έλεγχοι.
ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HEINZ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;
Η εταιρεία μας έχει παγκόσμια παρουσία, επομένως μπορείτε να βρείτε τη διεθνή σειρά προϊόντων Heinz σε πολλές χώρες. Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορεί να βρείτε περιορισμένο αριθμό δημοφιλών βρετανικών προϊόντων, όπως η σούπα Heinz Cream of Tomato ή η σάλτσα Heinz Salad Cream, σε ειδικευμένα καταστήματα.
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ;
Επισκεφθείτε τη σελίδα heinzbaby.co.uk όπου θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τη διατροφή των μωρών και πώς μπορείτε να αρχίσετε να τους δίνετε στερεές τροφές.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ;
Το λυκοπένιο είναι η φυσική κόκκινη χρωστική ουσία που δίνει στις ντομάτες το χρώμα τους. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι αποτελεί επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με πιθανά οφέλη για την υγεία. Το περισσότερο λυκοπένιο στη διατροφή μας προέρχεται από τις ντομάτες. Για την ευκολότερη απορρόφηση του λυκοπένιου από τον οργανισμό σας, να τρώτε μαγειρεμένες ντομάτες.
ΠΟΙΕΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HEINZ;
Όπου είναι δυνατόν δεν χρησιμοποιούμε τεχνητές χρωστικές ουσίες, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά στα προϊόντα μας. Ελέγχετε πάντοτε την ετικέτα για την αναλυτική λίστα συστατικών και διατροφικών στοιχείων.
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΛΑΞΩ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ HEINZ BEANZ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΓΜΕΝΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ;
Θα ήταν καλύτερο να αδειάσετε το περιεχόμενο σε ένα καθαρό δοχείο με αεροστεγές κάλυμμα. Φυλάξτε το δοχείο στο ψυγείο και φροντίστε να καταναλώσετε τα φασόλια εντός δύο ημερών. Ελέγχετε πάντοτε την ετικέτα για τις πληροφορίες φύλαξης. Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε και το Heinz Beanz Fridge Pack, όπου για πρώτη φορά τα φασόλια μας διατίθενται σε επανασφραγιζόμενη συσκευασία. Με αυτή την συναρπαστική, πρωτοποριακή συσκευασία μπορείτε να χρησιμοποιείτε όσα φασόλια θέλετε, πριν κλείσετε ξανά το βιδωτό καπάκι για να βάλετε τα φασόλια που απομένουν στο ψυγείο, όπου μπορούν να διατηρηθούν για έως πέντε ημέρες. Συμβουλευτείτε τη βολική διάφανη μεζούρα της συσκευασίας, για να δείτε πόσα φασόλια απομένουν για να προσθέσετε στο γεύμα σας. Η συσκευασία Heinz Beanz Fridge Pack του ενός κιλού, που έχει σχεδιαστεί ώστε να χωράει στο ράφι ή στην πόρτα του ψυγείου σας, περιλαμβάνει σχεδόν ίση ποσότητα με δυόμισι κονσέρβες Heinz Beanz.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ HEINZ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ;
Η Heinz διαθέτει εκδοχές λάιτ ή με μειωμένο αλάτι για ορισμένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της, όπως οι εκδόσεις «Reduced Sugar and Salt» με λιγότερη ζάχαρη και αλάτι για τα φασόλια, την κέτσαπ και τη σάλτσα HP. Αυτές οι συνταγές δεν περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και η περιεκτικότητα σε αλάτι είναι μειωμένη κατά τουλάχιστον 25% σε σχέση με τις τυπικές συνταγές. Η προοδευτική μείωση της χρήσης αλατιού αποτελεί μακροχρόνια δέσμευση της Heinz, ενώ η εταιρεία συμμετέχει επίσης ενεργά σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την κατανάλωση αλατιού. Πιο πρόσφατα, η Heinz έγινε συνεργάτης στο πρόγραμμα «Responsibility Deal» του βρετανικού Υπουργείου Υγείας για την επιβολή μιας σειράς μέτρων, μεταξύ των οποίων η μείωση του αλατιού, με σκοπό την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Τα τελευταία χρόνια, η Heinz συνεχίζει να μειώνει την ποσότητα του αλατιού στα βασικά προϊόντα της, στα πλαίσια ενός προγράμματος που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια. Η κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup έχει περίπου 40% λιγότερο αλάτι, ενώ διατηρεί όλη της την χαρακτηριστική γεύση. Σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών, τα τελευταία 10 χρόνια, το αλάτι στα φασόλια Heinz Beanz έχει μειωθεί κατά σχεδόν 50% και στη σούπα Heinz Cream of Tomato Soup κατά σχεδόν 45%. Κι αυτό χωρίς να αλλάξει η γεύση που αγαπούν οι πελάτες μας.
ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΤΣΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ;
Ναι. Τα πλαστικά μπουκάλια της κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup κατασκευάζονται από έναν τύπο πλαστικού που ονομάζεται PET και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.
ΠΑΡΕΧΕΙ Η HEINZ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;
Θα βρείτε πολλά στοιχεία για την εταιρεία σε αυτόν τον ιστότοπο, μεταξύ άλλων την πλήρη ιστορία της εταιρείας, στοιχεία για την επωνυμία και νέα.
ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ;
Βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε ταχυδρομικό κώδικα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ελέγξτε επίσης ότι, εάν υπάρχει ο αριθμός «0» στον ταχυδρομικό κώδικά σας, δεν έχετε πληκτρολογήσει κατά λάθος το κεφαλαίο γράμμα «Ο». Εάν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με την ομάδα Τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης καταναλωτών της Heinz. Ενημερώστε μας για το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, καθώς και τον τύπο υπολογιστή και την έκδοση προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΝ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;
Αν έχετε προβλήματα κατά την εξαργύρωση του κουπονιού σας σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα στοιχεία του καταστήματος και την αιτία της απόρριψης. Στη συνέχεια, θα αναλάβουμε εμείς.
ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ;
Υπάρχουν περίπου 465 φασόλια σε μια τυπική κονσέρβα 415 γρ.
ΠΟΣΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΩΡΑΣ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ;
Περίπου 1.600 κονσέρβες.
Η ΣΟΥΠΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;
Κάθε μία από τις πέντε μερίδες φρούτων ή λαχανικών την ημέρα αντιστοιχεί σε 80 γρ., επομένως, εφόσον μια μερίδα σούπας περιλαμβάνει 80 γρ. φρούτων ή λαχανικών, μετράει ως μία από τις 5 μερίδες την ημέρα. Η σούπα Heinz Tomato Soup μετράει ως μία από τις πέντε μερίδες φρούτων ή λαχανικών την ημέρα.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ;
Όμιλος Εταιρειών H.J. Heinz (εγγεγραμμένες στην Αγγλία και την Ουαλία): H. J. Heinz Foods UK Limited (αρ. εταιρικού μητρώου 08322668, ΑΦΜ 645027255), HP Foods Limited (αρ. εταιρικού μητρώου 2251694, ΑΦΜ 645027255), Heinz Single Service Limited (αρ. εταιρικού μητρώου 1749058, ΑΦΜ 645 0272 55) και H.J. Heinz Frozen & Chilled Foods Limited (αρ. εταιρικού μητρώου 2207650, ΑΦΜ 645 0272 55), όλες με έδρα στη διεύθυνση 32 London Bridge Street, London, SEI 9SG Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την εταιρεία μας, ένα από τα προϊόντα μας ή για τον τρόπο που παρασκευάζουμε τα νόστιμα και απολαυστικά προϊόντα μας, μπορείτε να βρείτε εδώ τις πληροφορίες που ψάχνετε. Η ομάδα Εξυπηρέτησης καταναλωτών της Heinz απάντησε ορισμένες από τις ερωτήσεις που λαμβάνουμε πιο συχνά από εσάς, τους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα μας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας παρακάτω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
.