Ζουμερά σουβλάκια μπριζόλας στη σχάρα

Heinz common images
Ζουμερά σουβλάκια μπριζόλας στη σχάρα
 Ζουμερά σουβλάκια μπριζόλας στη σχάρα
SERVES 6 μερίδες
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15 λεπτά συν το χρόνο μαριναρίσματος
χρόνος μαγειρέματος
15 λεπτά
Μια συνταγή που θα απογειώσει το μπάρμπεκιού σας. Έφτασε η στιγμή να σερβίρετε ζουμερές μπριζόλες κόντρα φιλέτο σε λαχταριστά πικάντικη μαρινάδα μαζί με ψητά λαχανικά και τη νόστιμη κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup. Κάντε τους πάντες να μιλούν για το δικό σας μπάρμπεκιου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο παραπάνω για το άλειμμα

2 κ.σ. σάλτσα σόγιας ΗΕΙΝΖ

1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού λίγες σταγόνες σάλτσας Worcestershire ΗΕΙΝΖ

1 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. μουστάρδα ΗΕΙΝΖ

500 γρ. μπριζόλα κόντρα φιλέτο κομμένη σε κύβους περ. 2,5 εκΛαχανικά της επιλογής σας, κομμένα σε χοντρά κομμάτια (π.χ. σπαράγγια, κόκκινο κρεμμύδι, κολοκυθάκια, πιπεριές και μανιτάρια)

6 ξυλάκια Κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup για το σερβίρισμα.

Μια συνταγή που θα απογειώσει το μπάρμπεκιού σας. Έφτασε η στιγμή να σερβίρετε ζουμερές μπριζόλες κόντρα φιλέτο σε λαχταριστά πικάντικη μαρινάδα μαζί με ψητά λαχανικά και τη νόστιμη κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup. Κάντε τους πάντες να μιλούν για το δικό σας μπάρμπεκιου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.
Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα για τη μαρινάδα. Προσθέστε τους κύβους από το βοδινό κρέας και ανακατέψτε για να καλύψετε καλά το κρέας.
2.
Έπειτα καλύψτε το μπολ και αφήστε το κρέας να μαριναριστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ζεστάνετε το τηγάνι μπάρμπεκιου ή γκριλιέρα μέχρι να καπνίσει και αλείψτε με λάδι τα λαχανικά που έχετε ετοιμάσει.
3.
Περάστε το μαριναρισμένο κρέας και τα κομμάτια λαχανικών στα ξυλάκια εναλλάξ.
4.
Ψήστε τα σουβλάκια σε μέτρια φωτιά για περίπου 12-15 λεπτά, γυρίζοντας τα τακτικά ή μέχρι όλες οι πλευρές από το κρέας να έχουν πάρει ένα καφετί χρώμα και τα λαχανικά να είναι τρυφερά.
5.
Σερβίρετε τα σουβλάκια με κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup μαζί με τα αγαπημένα σας συνοδευτικά για μπάρμπεκιου.
.