1 κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο παραπάνω για το άλειμμα
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας ΗΕΙΝΖ
1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού λίγες σταγόνες σάλτσας Worcestershire ΗΕΙΝΖ
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα ΗΕΙΝΖ
500 γρ. μπριζόλα κόντρα φιλέτο κομμένη σε κύβους περ. 2,5 εκΛαχανικά της επιλογής σας, κομμένα σε χοντρά κομμάτια (π.χ. σπαράγγια, κόκκινο κρεμμύδι, κολοκυθάκια, πιπεριές και μανιτάρια)
6 ξυλάκια Κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup για το σερβίρισμα.