Τηγανητά στικ χαλουμιού με σκόρδο

Heinz common images
Τηγανητά στικ χαλουμιού με σκόρδο
 Τηγανητά στικ χαλουμιού με σκόρδο
SERVES 4-6 τεμάχια
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
5 λεπτά
χρόνος μαγειρέματος
15-20 λεπτά
Αρχίστε εντυπωσιακά το γεύμα σας με αυτό το εύκολο ορεκτικό που ταιριάζει τέλεια με το ντιπ της κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup στο πλάι. Ετοιμάζεστε για πάρτι; Γιατί να μην διπλασιάσετε την ποσότητα στη συνταγή και να μοιραστείτε τα τηγανητά στικ με τους φίλους σας; Προσοχή! Θα τους αρέσουν τόσο που μάλλον θα σας ζητήσουν να φτιάξετε κι άλλα…
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κ.σ. αλεύρι

1 κ.γ. αλάτι με σέλινο λίγο τριμμένο πιπέρι

2 σκελίδες σκόρδο

2 x 225 γρ. συσκευασίες χαλούμι, κομμένο σε λωρίδες ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Αρχίστε εντυπωσιακά το γεύμα σας με αυτό το εύκολο ορεκτικό που ταιριάζει τέλεια με το ντιπ της κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup στο πλάι. Ετοιμάζεστε για πάρτι; Γιατί να μην διπλασιάσετε την ποσότητα στη συνταγή και να μοιραστείτε τα τηγανητά στικ με τους φίλους σας; Προσοχή! Θα τους αρέσουν τόσο που μάλλον θα σας ζητήσουν να φτιάξετε κι άλλα…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε καλά το αλεύρι, το αλάτι με σέλινο και το πιπέρι. Έπειτα, ρίξτε το χαλούμι μέσα στο μείγμα για να δώσετε στα τηγανητά στικ μια ελαφριά επίστρωση.
2.
Προσθέστε το λάδι σε μια πλατύ, βαθύ τηγάνι, μέχρι να γεμίσει περίπου 1 εκ. Λιώστε το σκόρδο με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού, ρίξτε το μέσα στο λάδι και ζεστάνετε ελαφρώς για 5 λεπτά.
3.
Έπειτα, αφαιρέστε το σκόρδο από το τηγάνι. Αυξήστε λίγο τη θερμοκρασία και προσθέστε μερικά στικ από χαλούμι στο τηγάνι.
4.
Τηγανίστε για 1-2 λεπτά και γυρίζετέ τα τακτικά με λαβίδα, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή υφή. Βγάλτε τα έτοιμα στικ από το τηγάνι και τοποθετήστε τα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτιού κουζίνας. Επαναλάβετε το ίδιο και με τα υπόλοιπα στικ.
5.
Πασπαλίστε τα τηγανητά στικ με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και σερβίρετε μαζί με το ντιπ κέτσαπ Heinz Tomato Ketchup.
.